SERVEIS

INTERIORISME

Des del nostre estudi ens prenem cada projecte com un nou repte, estudiant les necessitats dels nostres clients com a prioritat i dissenyant un espai on es sentin còmodes, tranquils i únics.

Realitzem projectes d'interiorisme a petita i gran escala, amb reformes integrals d'espais públics i privats donant el servei de gestió integral a l'obra sense deixar de banda els últims detalls en decoració i atrezzo.

Des d'un principi, plantegem vàries propostes amb les millors solucions segons cada espai a intervindre i realitzem un pressupost tancat de tot el que es planteja.

PERMISOS I LLICÈNCIES

Ens ocupem de demanar els permisos i les llicències necessaris per a despreocupar al client de tot tràmit feixuc.

A més, col·laborem amb arquitectes, enginyers i aparelladors per a poder englobar el projecte de principi a fi en totes les seves fases.

CLAUS EN MÀ

A Tecma Disseny, a part de l'equip que integra l'empresa format per interioristes i arquitectes tècnics, comptem amb el nostre propi equip d'industrials que ens ajuden a desenvolupar els projectes que duem a terme.

Disposem de paletes, electricistes, fusters, pintors, lacadors, marbristes, llauners... Tot a punt per a poder realitzar un claus en mà.

© 2018 by Tecma Disseny

Tecma Disseny

c/ Àngel Guimerà, 59 - Entresol

08241 Manresa (Bcn)

Tel: 938 72 42 53